Хто керуватиме двома районами Тернопільщини: є нові призначення Президента

Хто керуватиме двома районами Тернопільщини: є нові призначення Президента

Хто керуватиме двома районами Тернопільщини: є нові призначення Президента

Автор:

20 хвилин

Президент Володимир Зеленський призначив керівників Гусятинської і Шумської районних державних адміністрацій.

Гусятинську РДА очолила Надія Галябарда, яка до призначення була керівником відділу у справах сім'ї, молоді і спорту Гусятинської РДА.

- Призначити ГАЛЯБАРДУ Надію Володимирівну головою Гусятинської районної державної адміністрації Тернопільської області, - йдеться в розпорядженні Президента України №79/2020-рп.

А головою Шумської райдержадміністрації призначено Віталія Кудлака. До цього він працював на посаді доцента кафедри економіки та фінансів ТНТУ, кандидат економічних наук.

- Призначити КУДЛАКА Віталія Ярославовича головою Шумської районної державної адміністрації Тернопільської області, - йдеться у розпорядженні Президента України №80/2020-рп.

Відповідні розпорядження Глава держави підписав 30 січня.

Нагадаємо, у команді голови Тернопільської ТОДА Ігоря Сопеля уже є Борис Онищук, який очолює Підволочиську райдержадміністрацію, Галина Дуда - керівник РДА в Підгайцях та Ярема Шатарський, який керує РДА в Теребовлі.

Дописати коментар

1 Коментарі

  1. В центральном матче дня в Лиге чемпионов Бавария дома примет Атлетико. Букмекерская контора Tennisibet предлагает свыше тридцати необычных пари на эту встречу.

    В частности, есть возможность поставить на автобус Симеоне. Подразумевается владение мячом менее 40,5% и меньше 3.5 ударов в створ за весь матч.

    Коэффициент на такой расклад – 1.75. Обратное пари предлагается за 1.96. https://odds.am/ru/news/7085/sigraet-li-stavka-na-avtobus-simeone-v-mynhene/

    ВідповістиВидалити